Göteborgs Kakelhus

Stans trendigaste kakelhus

Företaget

Hösten 2007 öppnade Göteborgs Kakelhus portarna för sina allra första kunder. De bjöds in till de då nyrenoverade butiks- och utställningslokalerna på Hantverksvägen 7 i Sisjön. Företaget har sedan dess minst sagt haft en unik tillväxt. Med 33,7 mkr i omsättning (2016).

Hos Göteborgs Kakelhus finner Du ett brett och gediget sortiment av keramiska plattor, tillhörande verktyg, fäst- och fogmassor. Stor vikt läggs på lagerhållning och effektiv logistik för snabba och säkra leveranser.

Våra kunder är såväl privatpersoner som professionella hantverkare samt att vi arbetar aktivt tillsammans med arkitekter och inredare.

Vi lägger stor vikt vid att hitta de senaste trenderna av kakel & klinker, likaså att tillhandahålla våra proffskunder med de bästa tätskiktsystemen på marknaden. Därför har vi valt att legotillverka vårt eget varumärke av tätskikt, det gör att vi kan vara snabba på att utveckla och förbättra våra produkter.

I butiken har vi ett 70-tal montrar i olika stilar, inredda med möbler ifrån bl.a. Brittania Bad & Macro Design . Montrarna görs om kontinuerligt ca. 2 gånger per år för att ge plats för de senaste nyheterna. 

Varmt välkommen till vår butik!